Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, χωρίς χρέωση μεταφορικών, στη διεύθυνση της εταιρείας μας που αναφέρεται στους Όρους Χρήσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), η επιστροφή του γίνεται με βάση την πολιτική DOA που ισχύει για κάθε κατασκευαστή, χωρίς χρέωση μεταφορικών. Κάποιοι κατασκευαστές δεν παρέχουν πολιτική DOA. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο της εγγύησης, τα στοιχεία επικοινωνίας με τον πάροχο, την πολιτική επιστροφής DOA και την διάρκεια ισχύος της πολιτικής DOA επικοινωνήστε απ’ ευθείας με τον κάθε κατασκευαστή.

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου προϊόντος (μεταμέλεια), μπορείτε να το επιστρέψετε στην διεύθυνση της εταιρείας μας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, επιβαρυνόμενοι τα έξοδα της επιστροφής του. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εφ’ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στην πλήρη αυθεντική του συσκευασία και συνοδεύεται από τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.). Επιστροφές προϊόντων, τα οποία δεν είναι στην αρχική τους καινούργια κατάσταση, με όλα τα εγχειρίδια και παρελκόμενα , τα κουτιά συσκευασίας με όλο τους το προστατευτικό υλικό χωρίς σημάδια και φθορές, δεν γίνονται δεκτές.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές πακέτων λογισμικού, το περιτύλιγμα σφράγισης των οποίων έχει ανοιχθεί. Ομοίως δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μνήμης RAM, το περιτύλιγμα των οποίων έχει ανοιχθεί. Aν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την αποδοχή του προϊόντος που παραλάβατε, μην καταστρέψετε τις προστατευτικές μεμβράνες και τα πλαστικά περιβλήματα, γιατί θα καταστήσετε αδύνατη την επιστροφή του. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που παράγονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας του πελάτη («build-to-order»), δεδομένου ότι η παραγγελία αυτή αφορά σε σύμβαση έργου και όχι σε σύμβαση πώλησης. Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα στα Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2311 244 024, 2313 062 500.